Tehetségkoordinátori képzés zajlott Sepsiszentgyörgyön

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/Kepek/Partnerek_tamogatok/EETK2.jpg'
There was a problem loading image 'images/Kepek/Partnerek_tamogatok/EETK2.jpg'

Most, amikor a "lifelong learning" fogalma gyakran előfordul, különböző indítású okok véget tovább képezzük magunkat. Felkeltette a figyelmemet a Hargita népében megjelent hirdetés, amely során 2015. május 8-9.-én az SzTT szervezésében, Sepsiszentgyörgyön tehetségsegítés témában képzést tartanak.

Érdekelt, milyen perspektívái vannak a tehetséggondozásnak, mivel keveset tudtam erről a témáról. A választ már a kétnapos képzés első napján megtaláltam két kiváló, lelkes Magyarország-i előadótól, Kormos Dénes és Tóth Ilonától: szervezetten, együttműködve intézményen belül óvónő-tanító-tanár-vállalkozó-mentor, tehetségazonosítással indítva, tehetségmodellt kiválasztva, kidolgozva egy komplex programot. De nem csak erre a kérdésre, hanem a pályám során felmerült helyzeteket is megválaszolták, gazdagítottak szaktudással. Az előadók szavait annyira szerettem volna mind magamba szívni, elraktározni, hogy a szünetek is e témával kapcsolatos beszélgetésekkel teltek el.

Az igényes jelző mindenre illett: az előadókra, a környezetre, az ebédre, kávészünetre, a szervezésre egyaránt.

Szeretném, ha többet is tanulhatnék, a képzést együtt újra hallgathatnám kollégáimmal, szeretném, ha az előadókat megismerhetnék Ditróban. Köszönet a sepsiszentgyörgyi Székelyföldi Tehetségsegítő Tanácsnak, a nagyszerű élményért!

                                                Ursan Anna tanítónő,

Siklódi Lőrinc Ált Isk., Ditró, Hargita megye

 

Támogatók

EETK2

 

 

 

 

Március 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31