Ösztöndíjasok listája (pdf dokumentum)

 

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, valamint a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával valósul meg.

 

emet logo

 

A Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács (SzTT) pályázati kiírása általános és középiskolás diákoknak, valamint egyetemistáknak a 2016. október 17. - 2017. április 10. közötti időszakra.

 

Beküldési határidő minden kategóriában: 2017. április 10. (beérkezés dátuma)

 

Ady Endre-ösztöndíj tehetséges, határon túli magyar középiskolás tanulók támogatására (2016/2017-es tanév).

 

10 lány és 4 fiú számára biztosított táborozási lehetőséget az SzTT Székelyföldi Kincskereső programja, sikeres pályázás révén. Hat napon át várták érdekesebbnél érdekesebb programok a Kőrispatakról és Etédről érkező VI-VII. osztályos tanulókat.

 

Harmadik alkalommal, közel 90 résztvevővel, szervezte meg a Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács a Székelyföldi Tehetségnapot 2016. június 18-án. A rangos eseménynek, Marosvásárhely és Csíkszereda után, idén a Sepsiszentgyörgyi Sapientia EMTE adott otthont.

 

Lezárult a Székelyföldi Kincskereső pályázat „Forrás-kincsünk”, valamint a „Székelyföld teleobjektíven keresztül” kategóriában beérkezett pályázatok elbírálása.

Díjazottak listájaHiányzó dokumentum!

A hétvégén helyszíni döntővel zárult a Székelyföldi középiskolások interdiszciplináris vetélkedőjének I. kiadása a Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács szervezésében, a Székelyföldi Kincskereső tehetségazonosító program részeként.

 

Időpont: 2016. június 18. , 10.00 óra
Helyszín: Sapientia EMTE, Sepsiszentgyörgy

 

Komplex programok tervezése és megvalósítása címmel szervezett tehetséggondozói képzést a Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács megbízásából az Amőba Alapítvány 2016. május 27-28-án Gyergyószentmiklóson. A képzésen 15 pedagógus és civil szervezeti képviselő vett részt Kovászna és Hargita megyéből: Kézdivásárhely, Ditró és Gyergyócsomafalváról.

 

 

Hiányzó fotók, dokumentumok!

Ösztöndíjasok névsora - Hiányzó dokumentum!

 

Minden jog fenntartva! – ©

sztt logo monochrom

tehetsegpont.ro

520014 Sepsiszentgyörgy,
Templom utca 1A

Tel.: +40 267 351 959

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

fb icon